Vad gör jag på dagarna då?

Här är en del av det som just nu för finns på min projektlista. En skön mix som vanligt.

Aktuellt just nu i februari-mars 2019:

Mitt uppdrag som kommunikatör för Nordiskt Berättarcentrum, en del av Västerbottensteatern, är en story som fortsätter att berättas. Under 2019 kommer jag att ägna drygt halva min arbetstid åt olika kommunikationsprojekt; PR, sociala media, print, internkommunikation inom Berättarcentrums nätverk etc. Högaktuellt under februari har varit att förbereda och genomföra konferensen Lära med berättande. Läs om den på berattarkonferens.se  Jag arbetar även tillsammans med teaterns marknadsavdelning med att uppdatera den grafiska profilen, rita upp strukturen för en ny webbplats och en del gammal hederlig grafisk produktion som exempelvis Västerbottensteaterns årsredovisning 2018.

Wikan Personal jobbar med bemanning och rekrytering för tillväxt och utveckling i ett ständigt expanderande Skellefteå. Och Wikan växer också själva. Jag hjälper i min tur dem med att producera annonser i sociala media och print. Ett gott och växande samarbete!

Arbetet med att utveckla och förankra visionen om Skellefteå Musikaliska fortsätter också. Visionen är ”en inspirerande mötesplats för musikhistoria och framtidsdrömmar”. Extra kul med den samverkan mellan kultur och näringsliv som projektet bygger på. Jag arbetar med att tillsammans med övriga projektgruppen utveckla idén och framför allt kommunicera den i olika kanaler. Uppdragsgivare: Föreningen Skellefteå Musikaliska.