Vad gör jag på dagarna då?

Här är en del av det som just nu för finns på min projektlista. En skön mix som vanligt.

Aktuellt vårvintern 2022:

Jag har avslutat mitt uppdrag (i anställningsform) för Västerbottensteatern och koncentrerar mig helt på att varva ned något (nåja….) med uppdrag inom företaget.

Mera jazz. Aktuellt projekt just nu är webbutveckling tillsammans med icedor.se. Det är Stiftelsen Orkesterjournalen som uppdaterar sin webbplats för Tidningen Jazz – Orkesterjournalen sedan 1933. Lansering under våren.

Visit Skellefteå arbetar brett med att skapa en attraktiv plats att besöka, verka och leva på.  Jag har löpande uppdrag att arbeta med texter i deras kommunikation.

Wikan Personal Skellefteå rekryterar och bemannar med hög intensitet i det Skellefteå som expanderar så att det ibland knakar. Exempelvis är det en utmaning att locka hit all den kompetens som nu behövs för utvecklingen. Jag hjälper Wikan att producera bilder och bilder för rekryteringsannonserna.

Västerbottensteatern släpper jag inte kontakten med. Löpande uppdrag är grafisk produktion för Årets kulturkommun som genomförs årligen tillsammans med andra kulturinstitutioner i Västerbotten. I år är det Skellefteå som har hedersuppdraget.

Skellefteå Musikaliska fortsätter att skapa evenemang och aktiviteter kring musikkulturen då, nu och i framtiden. 9 april genomförs Möt musiken! – tre timmar med panelsamtal, livemusik och utställningar med syfte att stödja musiklivet i Skellefteå. Jag arbetar med marknadskommunikationen kring evenemanget. Förhoppningsvis blir det även musikevenemang under sommaren.

Semester 2022? Javisst! Vid midsommar stänger jag butiken för rast och vila, är tillbaka i augusti och under semesterperioden nås jag enklast på mobil.

Trevlig vår och sommar!