Vad gör jag på dagarna då?

Här är en del av det som just nu för finns på min projektlista. En skön mix som vanligt.

Aktuellt inför sommaren 2021:

Jag fortsätter att dela min tid mellan Jonas Lundqvist information och Västerbottensteatern. Företagande respektive anställning men listan med todo’s har stora likheter i båda sammanhangen; kommunikation i bred bemärkelse.

På Västerbottensteatern fortsätter jag med det övergripande kommunikationsansvaret för Nordiskt Berättarcentrum – PR, sociala media, print, internkommunikation inom Berättarcentrums nätverk etc. Parallellt ansvarar jag för teaterns pressrum med fokus på att skriva och förmedla pressmeddelanden.

Bland mina konsultjobb kan nämnas att en ny webb för Riksförbundet Svensk jazz nyligen har släppts loss. (Se casebeskrivning.)

Sebastians manufaktursmedja ska också få ny glödhett webbplats. Produceras som vanligt tillsammans med icedor.se

Jag fortsätter att hjälpa Wikan Personal Skellefteå med att kommunicera sitt arbete med rekrytering och bemanning.

Skellefteå Musikaliska fortsätter att skapa event. Just nu hjälper jag till att kommunicera sommaren Musik vid vatten – livekonserter som också livestreamas.

Folkrörelsearkivet i Västerbotten har jag tidigare skapat en enkel grafisk profil för. Innan semestern skickar jag ytterligare några grafiska produkter till print.

Semester 2021? Javisst! Vid midsommar stänger jag butiken för rast och vila, är tillbaka 2 augusti och under semesterperioden nås jag enklast på mobil.

Trevlig sommar!