Vad gör jag på dagarna just nu då?

Här är en del av det som står högt upp min projektlista för tillfället. En skön mix som vanligt.

Status strax före jul, december 2017:

Berättarfestivalen 2018 förbereds just nu intensivt. Jag jobbar som tidigare med projektkoordinering och kommunikation. Samma häftiga festivalvecka men med lite nya organisatoriska förutsättningar; huvudarrangör är nyetablerade Nordiskt berättarcentrum, en del av Västerbottensteatern.

Linköpings domkyrkoförsamling har nyligen fått en tysk version av appen Via Sacra levererad. Dessutom har vi påbörjat produktionen av en 3-språkig app med guide till Domkyrkans konstobjekt. Slutproduktion ska vara levererad innan besökssäsongen 2018. ”Vi” är alltså jag tillsammans med samarbetspartnern Icey AB.

De fyra aktörerna i Skellefteås nya kulturhus kommunicerar sin förberedelseprocess inför inflyttning i ett internt nyhetsbrev, som jag redigerar. Målet är ett kontinuerligt utskick, en gång per månad.

Avident-IT är ett nystartat företag inom området datasäkerhet. Jag ska hjälpa till att utveckla logotyp och en ny webbplats. Webbproduktion tillsammans med Icey AB.

Fabula Storytelling vill utveckla sitt varumärke och kommunicera det på nytt sätt bland annat på ny webbplats och ny logotyp. Utveckling pågår tillsammans med Icey AB.

Listspecialisten i Arnemark har redan en ny webbplats (producerad av Wiseweb) som väntar på launch, den ska ”bara” fyllas med text- och bildinnehåll vilket jag nu jobbar med. Foto levereras av Degerman bild.  I princip klart, väntar bara på kompletterande bildmaterial från kunden.

Och så försöker jag få en stund över för att hålla min egen webbplats uppdaterad……

Bild: Skellefteås nya kulturhus – beräknad invigning 2020. Visualisering: White Arkitekter.