Vad gör jag på dagarna just nu då?

Här är en del av det som står högt upp min projektlista för tillfället. En skön mix som vanligt.

Aktuellt just nu när det är höstfärgerna som regerar, 28 september 2018:

Nordiskt Berättarcentrum, nyetablerad del av Västerbottensteatern i Skellefteå, har nu kommit igång på allvar med verksamheten. Jag ska hjälpa till som kommunikatör bland annat med kommande konferens och även med en del av teaterns övriga kommunikation. Rent formellt är jag projektanställd på deltid hos teatern under hösten för detta.

Skellefteå Musikaliska är en superintressant idé som jag har förmånen att få vara med och utveckla i en förprojektering. Visionen är en inspirerande mötesplats för musikhistoria och framtidsdrömmar. Extra kul med den samverkan mellan kultur och näringsliv som projektet bygger på. 17-18 november presenteras konceptet under en kulturhelg på Nordanå, Skellefteå. Uppdragsgivare: Föreningen Skellefteå Musikaliska.

Hugin & Munin, mina tidigare arbetsgivare och kollegor, behöver ny webbplats att kommunicera sin idé om konsten att berätta en roligare historia. Produktionen är i full gång tillsammans med Icey AB.

Skellefteå AIK ska traditionsenligt nhylla en av sina gamla hockeyhjältar på Wall of Fame. Jag leder arbetet med urvalsprocess och producerar informationsmaterial.

Bild: smakprov på bilder på Hugin & Munins webbplats under construction. ”Vi kan konsten att berätta en roligare historia” säger de lite kaxigt. Och sätter ljus på highlights ur historien…..