Vad gör jag på dagarna just nu då?

Här är en del av det som står högt upp min projektlista för tillfället. En skön mix som vanligt.

Exploratoriet, Skellefteå Science Center, har jag producerat lite print åt. En turistfolder är just lämnad till tryck. Grafisk form och produktion samt copy levererad från JLiAB (vilket är en usel förkortning – får jobba mer på den).

LRS industri vill utveckla sin webshop. Pegasus stallinredningar är en av många produkter som ska finnas för beställning när den nya webbplatsen är klar. Design, content och produktion i samarbete med Icedor Digital Production.

Fabula Storytelling vill utveckla sitt varumärke och kommunicera det på nytt sätt bland annat på ny webbplats. Startup-möte i slutet av maj ska sätta riktningen.

Berättarfestivalen 2017 ska summeras och tioårsjubileet nästa år ska finansieras och planeras. Sedvanligt intensivt jobb som projektledare och kommunikatör fortsätter förhoppningsvis ett bra tag till. #hjärtefråga

Listspecialisten i Arnemark har redan en ny webbplats (producerad av Wiseweb) som väntar på launch, den ska ”bara” fyllas med text- och bildinnehåll vilket jag nu jobbar med. Foto levereras av Degerman bild.

Skellefteå musikhistoriska är arbetsnamnet på en spännande utställningsidé som ska undersökas i en förstudie som jag samordnar och senare ska presentera på ett övertygande sätt.

Skellefteå Egendom får dessutom en del hjälp just nu med företagspresentation i print.

Och så försöker jag få en stund över för att hålla min egen webbplats uppdaterad……

Bild: En av av flera Pegasus hästboxar designade, tillverkade och marknadsförda av LRS Industri. Foto: Patrick Degerman, Degerman bild.