Vad gör jag på dagarna just nu då?

Här är en del av det som står högt upp min projektlista för tillfället. En skön mix som vanligt.

Status september 2017:

LRS industri vill utveckla sin webshop. Pegasus stallinredningar är en av många produkter som ska finnas för beställning när den nya webbplatsen är klar. Design, content och produktion i samarbete med Icedor Digital Production. Snart klart!

Fabula Storytelling vill utveckla sitt varumärke och kommunicera det på nytt sätt bland annat på ny webbplats och ny logotyp. Processen pågår.

Berättarfestivalen 2018 – blir det nån? Just nu väntan på besked om finasiering av Berättarfestivalen och även nysatsning på Berättarcentrum i Skellefteå.  Jag har varit med i förstudiearbete och planering. Nu håller vi tummarna.

Listspecialisten i Arnemark har redan en ny webbplats (producerad av Wiseweb) som väntar på launch, den ska ”bara” fyllas med text- och bildinnehåll vilket jag nu jobbar med. Foto levereras av Degerman bild. Snart klart!

Skellefteå Musikaliska är arbetsnamnet på en spännande verksamhetsidé som ska undersökas i en förstudie som jag samordnar och senare ska presentera på ett övertygande sätt.

Och så försöker jag få en stund över för att hålla min egen webbplats uppdaterad……

Bild: En av av flera Pegasus hästboxar designade, tillverkade och marknadsförda av LRS Industri. Foto: Patrick Degerman, Degerman bild.