Vad gör jag på dagarna just nu då?

Här är en del av det som står högt upp min projektlista för tillfället. En skön mix som vanligt.

Aktuellt just nu i adventstid december 2018:

Avident-IT, som jag tidigare producerat webbplats åt, har lanserat ett nytt verktyg för informationshantering – WiZIT. Jag har arbetat med varumärkets visuella identitet och producerat säljmaterial.

Nordiskt Berättarcentrum, nyetablerad del av Västerbottensteatern i Skellefteå, har nu kommit igång på allvar med verksamheten. Jag ska hjälpa till som kommunikatör bland annat med kommande konferens och även med en del av teaterns övriga kommunikation. Rent formellt är jag projektanställd på deltid hos teatern under hösten för detta.

Skellefteå Musikaliska är en superintressant idé som jag har förmånen att få vara med och utveckla i en förprojektering. Visionen är en inspirerande mötesplats för musikhistoria och framtidsdrömmar. Extra kul med den samverkan mellan kultur och näringsliv som projektet bygger på. 17-18 november presenterades konceptet under en kulturhelg på Nordanå, Skellefteå – och mottogs mycket väl. Nu jobbar vi vidare med förprojekteringen. Uppdragsgivare: Föreningen Skellefteå Musikaliska.

Skellefteå AIK har traditionsenligt hyllat en av sina gamla hockeyhjältar på Wall of Fame. I år var det Peter Helander, en guldhjältarna från 1978, som hyllades. Jag har som tidigare år lett arbetet med urvalsprocess och producerat informationsmaterial.

Bild: WiZIT – verktyg för informationshantering.