Vad gör jag på dagarna just nu då?

Här är en del av det som står högt upp min projektlista för tillfället. En skön mix som vanligt.

Status november 2017:

Linköpings domkyrkoförsamling har nyligen fått en tysk version av appen Via Sacra levererad. Dessutom har vi levererat en förstudie inför produktion av en 3-språkig app med guide till Domkyrkans konstobjekt. Slutproduktion ska vara levererad innan besökssäsongen 2018. ”Vi” är alltså jag tillsammans med samarbetspartnern Icey AB.

De fyra aktörerna i Skellefteås nya kulturhus kommunicerar sin förberedelseprocess inför inflyttning i ett internt nyhetsbrev, som jag redigerar. Målet är ett kontinuerligt utskick, en gång per månad.

Avident-IT är ett nystartat företag inom området datasäkerhet. Jag ska hjälpa till att utveckla logotyp och en ny webbplats. Webbproduktion tillsammans med Icey AB.

LRS industri vill utveckla sin webshop. Pegasus stallinredningar är en av många produkter som ska finnas för beställning när den nya webbplatsen är klar. Design, content och produktion i samarbete med Icey AB. Snart klart!

Fabula Storytelling vill utveckla sitt varumärke och kommunicera det på nytt sätt bland annat på ny webbplats och ny logotyp. Utveckling pågår tillsammans med Icey AB.

Explizit jobbar bland annat med hållbarhetsfrågor för Luleå stift. Som en del i det arbetet ska jag intervjua stiftets miljöansvarige och skriva artikel med landets övriga stift och församlingar som målgrupp.

Listspecialisten i Arnemark har redan en ny webbplats (producerad av Wiseweb) som väntar på launch, den ska ”bara” fyllas med text- och bildinnehåll vilket jag nu jobbar med. Foto levereras av Degerman bild.  I princip klart, väntar bara på kompletterande bildmaterial från kunden.

Och så försöker jag få en stund över för att hålla min egen webbplats uppdaterad……

Bild: Skellefteås nya kulturhus – beräknad invigning 2020. Visualisering: White Arkitekter.