Vad gör jag på dagarna just nu då?

Här är en del av det som står högt upp min projektlista för tillfället. En skön mix som vanligt.

Aktuellt just nu i sensommaren (eller den tidiga hösten), 28 augusti 2018:

Nordiskt Berättarcentrum, nyetablerad del av Västerbottensteatern i Skellefteå, har nu kommit igång på allvar med verksamheten. Jag ska hjälpa till som kommunikatör bland annat med kommande konferens och även med en del av teaterns övriga kommunikation. Rent formellt är jag projektanställd på deltid hos teatern under hösten för detta.

Skellefteå Musikaliska är en superintressant idé som jag har förmånen att få vara med och utveckla i en förprojektering. Visionen är en inspirerande mötesplats för musikhistoria och framtidsdrömmar. Extra kul med den samverkan mellan kultur och näringsliv som projektet bygger på. 17-18 november presenteras konceptet under en kulturhelg på Nordanå, Skellefteå. Uppdragsgivare: Föreningen Skellefteå Musikaliska.

Hugin & Munin, mina tidigare arbetsgivare och kollegor, behöver ny webbplats att kommunicera sin idé om konsten att berätta en roligare historia. Produktionen är i full gång tillsammans med Icey AB.

Sara Lidman-sällskapet har beställt en förstudie inför utställningsproduktion i Saras Missenträsk. I uppdraget ingår bland annat tematik, lokalernas disposition, grafisk design, produktionsplan och kostnadsberäkning. Just nu slutspurt.

 

Bild: designskiss till infotavla i utställningen Sara Lidman. Foto: Hans Gedda.